the-lounge

The Lounge Leersum

Jongerenruimte The Lounge zit op een heel bijzondere plek. Het is namelijk de enige jongerenruimte in de Utrechtse Heuvelrug die onder de grond is gehuisvest! Als je de trap afgaat onder het gebouw van De Binder, treed je binnen in het domein van de Leersumse jongeren. Hier staan een echte tafeltennistafel, pooltafel en een tafelvoetbaltafel. Je kan er gamen op de Wii en PS4.  Aan de bar is o.a. frisdrank, thee en wat lekkers te krijgen. Natuurlijk kan je er ook gewoon lekker loungen in de zithoek.

Heb je vragen ergens over neem dan contact op met de jongerenwerker uit Leersum: Andreas Geursen, Tel/whatsapp: 06-51276912 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Activiteiten

Er word een breed scala aan activiteiten georganiseerd vanuit het jongerenwerk door jongeren, voor jongeren. Heb jij een tof idee als jongere om te gaan doen? Wij willen je graag ondersteunen om dit voor elkaar te krijgen! Dit kan zo breed zijn als jij maar wilt. Van sportactiviteiten tot een filmmiddag, wij staan ervoor open!

 Openingstijden

Maandag Gesloten          13+
Dinsdag 19.00-21.00  uur  13+
Woensdag

15.00-17.00 uur
19.00-21.00 uur

 Iedereen
 13+
Donderdag 19.00-21.00 uur  13+
Vrijdag Incidenteel open  Iedereen
 13+
Zaterdag Incidenteel open Iedereen

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten op verschillende momenten bij verschillende activiteiten. Zo zijn er de inloopmomenten waarop de jeugd langskomt, maar zijn er ook verschillende (sport)activiteiten waarbij we altijd een hulp kunnen gebruiken! Heb je interesse? Neem dan contact op met Andreas Geursen.